مناسب ترین سایز کمپرسور هوا برای ابزارهای بادی
ما در این مقاله اطلاعات مفیدی در خصوص سایز مناسب کمپرسور هوا برای ابزارهای بادی ارائه میدهیم. با ما همراه باشید.
سایز مناسب کمپرسور هوا برای ابزارهای بادی چیست؟
کمپرسورهای بادی از جمله قطعاتی هستند که نیرو عملکرد تجهیزات مختلف را تأمین میکنند. از این قطعه در مشاغل و زمینههایی مانند نجاری استفادههای گستردهای میشود. در واقع این وسیله کمک شایانی به تولید و ساخت انواع مبل، کابینت، میخکوب و منگنه کوبها و سمپاشها میکند. از این وسیله در مشاغلی مانند نقاشی ساختمان، تعمیرگاه خودرو و ... مورد استفاده قرار میگیرد. بر اساس فاکتورهای مختلفی میتوان کمپرسورهای هوا را تقسیم بندی کرد. کمپرسورها بر اساس سایز و حجم از 10 تا 80 و 100 تا 1200 لیتر وجود دارند. بر اساس کارکرد این دستگاه انواع مختلفی تقسیم میشود.
- پنکیکی: این نوع از کمپرسور قیمت بسیار مناسبی داشته و سایز و ابعاد کمی دارد. این مدل به تناسب حجم و اندازه، از قدرت کمتری نیز برخوردار است. یکی از نقاط ضعف این مدل این است که هنگام فعالیت سر و صدایی زیادی از خود تولید میکند.
- استوانهای: این مدل یکی از پرطرفدارترین مدلهای موجود است که از قدرت و عملکرد خوبی برخوردار است. این مدل نیاز به روغن نداشته و به راحتی میتوان از آن نگهداری و مراقبت کرد. با این حال این مدل نیز مانند مدل پنکیکی سر و صدای زیادی از خود تولید میکند.
- دو مخزنه: این مدل از ظرفیت بالایی برخوردار است. این مدل وزن زیادی داشته و طول عمر بالایی دارد. یکی از مهمترین ویژگیهای این مدل این است که برای ابزارهایی مانند میخکوب و آچار بکس کارایی بالایی دارد.
همچنین در دکتر ابزار میخوانید:
بهترین فروشگاه اینترنتی ابزارآلات
چگونه سایز مناسب کمپرسور هوا را تشخیص دهیم؟
از جمله مهمترین مواردی که در انتخاب سایز کمپرسور هوا تأثیر گذار است، میزان نیاز شما در تکرر و فشار ابزار است. به عبارت دیگر هر اندازه حجم و اندازه بیشتری داشته باشد، طول عمر بالاتری نیز دارد. با این وجود باید این نکته را مدنظر قرار دهید که هر چقدر حجم و ابعاد دستگاه افزایش پیدا کند، به همان میزان وزن و توانایی جابه جا کردن آن نیز دشوارتر میشود. در قدم اول انتخاب درست سایز لازم است CFM را مشخص کنید. میزان شاخص آن برای ابزارهای پنوماتیک کاملا مشخص است و فقط لازم است آنها را با هم جمع کنید. عدد حاصل این جمع برای کار هم زمان تجهیزات با یکدیگر، کاربرد دارد. در قدم بعدی لازم است میزان فشار را به صورت دقیق بررسی و مشخص کنید. در آخر میتوانید با در نظر گرفتن حجم و ابعاد دستگاه، سیستم مورد نظر خود را به آسانی انتخاب کنید.